Ai dureri de spate? Aceste probleme pot sa apara la orice varsta si afecteaza cel mai frecvent coloana cervicala si cea lombara. Durerea de spate poate avea o varietate de cauze, printre acestea: lipsa activitatii fizice, munca sedentara, o postura inadecvata, excesul de greutate corporala, activitatile extenuante, dar si stresul.

Multi dintre noi am avut dureri de spate si stim cu totii ca este un lucru foarte neplacut. Pentru confortul spatelui si o viata fara durere, preventia poate face foarte mult. In plus fata de o dieta sanatoasa si mentinerea unei greutati optime, exercitiul fizic adecvat este foarte important. Totusi, este posibil sa existe momente in care durerea ne surprinde pe nepregatite. Prin urmare, este important sa avem in trusa de medicamente un unguent sau un gel.

Gelul Arthrocann cu efect de incalzire ofera o ameliorare rapida a oboselii musculare, dar si a problemelor musculo-scheletale. Prin masaj, acesta sustine puternic regenerarea, reducand oboseala musculara dupa sport si efort fizic. Este, de asemenea, un supliment adecvat pentru recuperarea dupa interventii chirurgicale sau fracturi. Gelul se intinde bine, nu este  gras si se absoarbe cu usurinta.

O lista de uleiuri si extracte care iti ofera o ameliorare eficienta:

Ulei de canepa si extract din seminte de canepa – “Aurul Verde” are un efect antiinflamator si sustine procesul de vindecare.

Tataneasa – sau “radacina neagra” – este mentionata ca fiind unul din cele mai eficiente remedii. Are efecte semnificative de vindecare si regenerare. Este utila in cazul durerilor cervicale si de coloana vertebrala. Este utilizata, de asemenea, in cazul reumatismului si are un efect benefic asupra inflamatiilor articulare dureroase. In combinatie cu camforul, este ideala in special pentru masajul sistemului musculo-scheletic rigid, muschilor, tendoanelor si articulatiilor.

Camfor – este un ulei esential cu efect racoritor si reconfortant, fiind util in cazul afectiunilor reumatice si al durerilor locale.

Castan salbatic  – are efecte antiinflamatoare, ajutand la reducerea rapida a inflamatiei.

Ulei din arbore de ceai – are efecte antiinflamatoare si amelioreaza durerile reumatice.

Cimbru de camp – util in cazul reumatismului, relaxeaza muschii si articulatiile afectate de artrita.

Boswellia serrata – este cunoscuta pentru efectele sale antiinflamatoare, de calmare si analgezice in artrita reumatoida. Reduce durerea si simptomele inflamatorii.

Ghimbir– are efecte analgezice, benefic in cazul reumatismului.

Scortisoara – stimuleaza circulatia sanguina la nivelul pielii si, astfel, amelioreaza tensiunea musculara si durerea.

Ulei de eucalipt – are efecte antiseptice, sustine procesele de vindecare si, mai presus de toate, amelioreaza durerea musculara si articulara.

In oferta noastra veti gasi si alte produse care sa va aduca ameliorarea dorita: Arthrocann gel, Gel de Canepa, iar o senzatie placuta de racorire va este oferita de Menthol Arthro gel. De asemenea, va oferim un supliment alimentar de calitate pentru o ingrijire naturala a articulatiilor, cartilajelor, tendoanelor si ligamentelor Arthrocann Collagen.