Cosmeticele clasică funcționează bine, la fel ca cele naturale. De ce să faceti un pas suplimentar și să plătiți mai mult pentru produse cosmetice naturale sau organice? Când ne uităm mai atent la un produs cosmetic natural, aflăm că există o diferență semnificativa intre acesta si un produs cosmetic clasic.Avand in vedere ca sanatatea  este cel mai important lucru pe care îl avem,consideram ca meritam sa facem acest pas.

Spre deosebire de produsele cosmetice obișnuite, cel natural nu conține substanțe nocive care pot dăuna sănătății dvs. atunci când sunt utilizate pentru perioade lungi de timp. Aceste substanțe nocive nu vor rămâne doar pe suprafața pielii, ele pot, de asemenea, să facă rău mai profund în corpul nostru. În timpul procesului de fabricație, producătorul nu are obligația de a folosi substanțe naturale, astfel substanțele sintetice pot să fie utilizate. În mod evident, substanțele sintetice sunt mult mai ieftine, iar industria cosmetică este mult mai favorabilă. Când folosesc aceste substanțe, oamenii suferă adesea de alergii, piele iritată, chiar și boli grave ale pielii.De asemenea, produsele cosmetice convenționale conțin multe ingrediente, care sunt ineficiente. Nu ne vor face rău,  dar pe de altă parte , nici nu ne vor ajuta. De exemplu, siliciul pe care îl găsiți în aproape fiecare produs. Îți dă o impresie falsă legat de pielea netedă. Nu este doar siliciul, celelalte ingrediente sunt, de exemplu, agenți de spumare, substanțe obținute din petrol, coloranți și solvenți.

Încercați în schimb cosmeticele naturale și organice, în acest caz , nu există riscul de a aplica petrol pe piele. Produsele noastre sunt naturale și organice, fabricate din ingrediente de înaltă calitate, extracte din plante sau plante medicinale și alte componente naturale. Cosmetica naturală se face fără a folosi parfumuri sintetice, coloranți, siliconi, derivați de petrol cum ar fi parabeni, uleiuri minerale sau parafine. În cele din urmă, rețineți ,  pielea noastră este cel mai mare organ al corpului nostru, așa că ar trebui să avem grijă de acesta în consecință.

Și pentru a vă asigura că utilizați cu adevărat cosmeticele naturale sau organice, căutați certificarile.

Cosmeticele noastre sunt  etichetate: CPK naturală și CPK organică.