Toamna este o perioadă a anului care se caracterizează nu numai prin frunze colorate, ci și prin scăderea temperaturii, mai puțină lumina și ploaie. Acest lucru este legat de oboseala sezoniera care ne afecteaza pe majoritatea dintre noi. Dacă simțiți că nivelul dvs. de energie este redus și starea dumneavoastră de spirit a fost încurcată de melancolie, asigurați-vă că aveți suficiente ore de  somn,faceti  exerciții fizice și mentineti o dietă bogată în vitamine și minerale.

Sfaturi de la noi:

Adăugați 100% ulei de cânepă Bio în dieta dvs., bogată în vitamine, minerale, fitosteroli. Multe dintre aceste substanțe sunt necesare pentru sănătatea umană, organismul nu le poate „produce” și este complet dependent de aportul alimentar. Uleiul de cânepă eliberează aceste substanțe în formă naturală, ușor digerabilă. Raportul unic în acizii grași Omega 3 și Omega 6 corespunde nevoilor naturale ale corpului uman. Acesta aparține grăsimilor sănătoase care sunt indispensabile pentru sănătatea umană. Uleiul de cânepă este ideal pentru mâncărurile reci – salate, pansamente, sprayuri etc. Este, de asemenea, perfect pentru aromatizarea meselor calde chiar înainte de consum, cum ar fi pastele. Acesta va da un gust  plăcut de alune.

Pentru relaxare perfectă, sub formă de ulei masaj sau  ulei de baie, utilizați Cannol 100% ulei natural din semințe de cânepă, care conține 99,4% ingrediente de cânepă. Câteva picături de ulei de Cannol în baia dvs. vă vor trezi simțurile și vor induce un sentiment de relaxare. Uleiul de semințe de câmp conține acizi grași nesaturați esențiali Omega 3-6, vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, fitosteroli, fitine și o serie de minerale importante. Dacă sunteți în căutarea unui produs pentru  masaj , pur și natural, pentru masaje acasă sau cu masseurul dvs., acesta este uleiul perfect.

Mult noroc in lupta cu astenia de  toamnă!

Echipa dvs. Annabis